Studievejledningen

here Vi er 4 studievejledere på ÅSG, der har ansvaret for hver vores klasser, og som følger eleverne gennem alle tre år. Studievejledningen, som ligger i lokale 218, har åbent hver dag fra kl. 08.00-15.00.

I grundforløbet (fra august til starten af november) kan man altid træffe en studievejleder mellem kl. 09.45-11.15. Det kalder vi træffetid. I træffetiden kan man få svar på sine spørgsmål  eller aftale tid til en samtale.

Vores rolle er at støtte og vejlede eleverne, så de gennemfører gymnasiet med det bedst mulige resultat.  Eleverne kan altid henvende sig til os, hvis de har brug for samtaler om  personlige, faglige eller sociale problemer, og vores motto er, at det er bedre at komme tidligt med et lille problem end at vente til det er blevet et ’stort ’ problem.  Nogle gange kan det hjælpe bare at tale med en neutral’ person. Man kan altid få fat på en studievejleder, hvis man har brug for det via e-mail eller telefon.
Mange elever oplever i løbet af de tre år, at tingene ikke bare glider. Der kan være tale om motivationsproblemer, problemer af mere studieteknisk art eller personlige problemer. Er der tale om alvorlige psykiske problemer, kan vi henvise til en af vores studievejledere, som er uddannet psykolog. Der er også på skolen to læsevejledere, som vi kan henvise til i tilfælde af skrive-/læsevanskeligheder

DA Dorthe Antonsen

ET Erik Traun