Studievejledningen

Vi er 2 studievejledere på ÅSG, der har ansvaret for hver vores klasser, og som følger eleverne gennem alle tre år. Studievejledningen, som ligger i lokale 218, har åbent hver dag fra kl. 09.00-15.00.

Vores rolle er at støtte og vejlede jer elever, så I gennemfører gymnasiet med det bedst mulige resultat. I kan altid henvende jer til os, hvis I har brug for samtaler om personlige, faglige eller sociale problemer, og vores motto er, at det er bedre at komme tidligt med et lille problem end at vente til det er blevet et ’stort ’ problem.  Nogle gange kan det hjælpe bare at tale med en ”neutral” person. Man kan altid få fat på en studievejleder, hvis man har brug for det via telefon eller e-mail: asghg@aarhusstatsgymnasium.dk eller asget@aarhusstatsgymnasium.dk.

Mange elever oplever i løbet af de tre år, at tingene ikke bare glider. Der kan være tale om motivationsproblemer, problemer af mere studieteknisk art eller personlige problemer. Er der tale om alvorlige psykiske problemer, kan vi henvise til en af vores studievejledere, som er uddannet psykolog. Der er også på skolen to læsevejledere, som vi kan henvise til i tilfælde af skrive-/læsevanskeligheder.

ET Erik Traun

HG Marianne Høgsgaard

 

Fordeling af studievejledere på klasser i skoleåret 2019/20.

ET
HG
h7 h1
h8 h2
h9 h3
h10 h4
2a h5
2d h6
2h 2e
2u 2m
2x 2t
3a 2w
3d 2z
3e 3q
3h 3t
3u 3w
3x
3z

 

 

Links:

Uddannelsesguiden
Videregående Uddannelse
Optagelse.dk
Studievalg Østjylland
Ungdommens Uddannelsesvejledning (UU)
Statens Uddannelsesstøtte
Kollegiekontoret
Flyt hjemmefra
Ungdomskort
Børn, unge og sorg
Etnisk Ung