04.03.2020 kl. 12:12

Coronavirus - værd at vide

Til alle forældre og elever:
Vi følger Udenrigsministeriets rejsevejledninger, som løbende bliver opdateret, og vi følger især anbefalingerne for de områder, som 2g-klasserne skal besøge i forbindelse med deres studietur i uge 17.

Vi holder os opdateret via Udenrigsministeriet og Sundhedsministeriet (se link nedenfor)  og via de rejsebureauer, vi har booket turene igennem:

Udenrigsministeriet: klik her.

Sundhedsministeriet: klik her.

Det skal bemærkes, at ministeriet løbende justerer deres anbefalinger, så skolen anbefaler såvel elever og forældre som ansatte at følge anbefalingerne med jævne mellemrum.

Er der elever, der på grund af Coronavirus ikke ønsker at deltage på studieturene, respekterer vi selvfølgelig det og sørger for et andet program hjemme. Vær opmærksom på, at man ikke får pengene tilbage, hvis man af egen beslutning bliver hjemme fra studieturen.

Er der yderligere spørgsmål, kan de rettes til sekretær Jannie Therkelsen på skolens kontor på 86158955.