02.09.2020 kl. 11:51

Forældreaften 23/9 og 24/9

Kære 1g-elever med forældre,

På baggrund af de nyeste udmeldinger fra statsministeren ser vi os desværre nødsaget til at ændre i de kommende ugers aktiviteter.

Pga. forsamlingsforbuddet er vi desværre også nødt til ændre på programmet for forældreaftenen onsdag den 23. september og torsdag d. 24. september. Vi havde glædet os til at se jer her på skolen, men det må vi desværre udskyde til en anden gang.

Da der jo ikke er længe til, at eleverne skal vælge studieretning, vil vi imidlertid gerne give jer mulighed for at stille spørgsmål netop til valget af studieretning og til selve studieretningerne.

Derfor vil forældre og elever fra h01-h05 onsdag kl. 19.30 - 20.30 og forældre og elever fra h06-h10 torsdag kl. 19.30-20.30 kunne deltage i forskellige virtuelle møder.

Den virtuelle aften begynder kl. 19.30, hvor jeg siger velkommen og fortæller om aftenens forløb, og dernæst er der indtil kl. 20.30 mulighed for at gå ind i forskellige virtuelle rum:

1) Rektors rum + Tilrettelæggelse af studieretningerne, trivsel, vejledning og adgangskrav til videregående uddannelser:
meet.google.com/dct-wfjq-qky
2) Musik-studieretninger:
meet.google.com/seg-<wbr />jkbw-qus
3) Studieretningen med engelsk, billedkunst og mediefag:
meet.google.com/xdg-<wbr />ynwr-iyn
4) Sproglige studieretninger:
meet.google.com/ade-<wbr />awiv-zox
5) Samfundsvidenskabelige studieretninger:
meet.google.com/zjp-kbxw-igv
6) Naturvidenskabelige studieretninger:
meet.google.com/jdj-nghs-wqc

Alle møder vil foregå via Google Meet. Hvis I har mulighed for det, skal I logge på med elevens skolemail. Hvis I ikke har mulighed for at bruge elevens mail, så kan I anmode om adgang med en anden Google-mail. Vi anbefaler at man bruger Google Chrome browseren.

Hvis I har tekniske problemer, kan I ringe til Lars Nordam (2449 8689) eller Mette Madsen (2999 9153).

I kan finde informationer om de forskellige studieretninger her på siden:

https://www.aarhusstatsgymnasium.dk/kommende-elever/studieretninger-2020/ https://www.aarhusstatsgymnasium.dk/kommende-elever/studieretninger-video/

I uge 40 tilbyder vi evalueringssamtaler til de elever, som er i tvivl om valget af studieretning. I er som forældre velkomne til at deltage heri. Eleven vil få at vide, hvilken lektion det kommer til at foregå i.

Mange hilsner

Dorte Fristrup
Rektor