04.10.2019 kl. 09:48

Lærere og elever til C40 klimatopmødet i Kbh.

To lærere fra ÅSG, Karen Marie Brask Jensen og Brian Dall Schyth, deltager onsdag til fredag i uge 41 i UNESCO netværksmødet, der denne gang afholdes som en del af C40 klimatopmødet i Kbh. Det gør de med seks af grønt-flags-eleverne fra 3.g, Amalie, Asbjørn, Johanne, Emma, Klara og Nanna, der blandt andet skal trykke bæredygtige t-shirts, præsentere hvad vi på ÅSG har gjort af klimatiltag (Grønt flag) og så skal de arbejde sammen med gymnasie og folkeskole elever fra andre af landets skoler om selvvalgte projekter.

Elevernes projekter samt deres skolepræsentation bliver fredag i denne uge 41 fremvist i udenrigsministeriets gård, hvor de kan ses af de forbipasserende - og det er ikke hvem som helst der kommer der i denne uge.

Netværksmødet og præsentationerne foregår som sagt i forbindelse med C40-Topmødet, hvor et netværk af 40 byer verden rundt mødes og diskuterer, hvad vi kan gøre for at gøre byernes klimapolitik bedre (netværket er lavet i protest mod at landende ikke gør nok). Her kommer elevernes forslag ind!
Hvis du ikke har hørt om C40, kan du bl.a. kigge her eller på dansk f.eks. her.

Klik her og læs om da Borgmester Jacob Bundsgaard i august 2019 overrakte Grønt Flag til ÅSG.