01.09.2017 kl. 09:22

Månedsmøde 7. september med Kolonien

ÅSG får torsdag den 7. september besøg af det prisvindende, unikke folkpop-band, local chat Kolonien. free gay sex cam Kolonien har spillet i omegnen af 600 skole/gymnasium-koncerter.

free sex sites KONCERT:

top sex hookup sites Kolonien er et ungt, udtryksfyldt folkpop-band fra Sverige, som med elementer fra reggae og firstemmig sang har skabt sit helt eget lydbillede. I Sverige har  free nude girls on cam Kolonien vundet priser for sin originalitet og den fornyelse, bandet står for indenfor den stolte folk-tradition.

VINDER: Årets Unge Navn (Folk- og Världsmusikgalan 2014), Årets Upcoming (Sverige 2012).

Bandet skaber en særlig magi til deres koncerter, og deres kærlighed til musikken og positive livssyn er i den grad smittende. Kolonien rører et eller andet i publikum og de går rent hjem ved både unge og gamle. Virkelig smukt og fint. Ikke ualmindeligt, at publikum bliver meget berørte af det! Det går rent ind ved unge og gamle!

Kolonien er grundlæggerne af det imponerende "Världens Band".

Kolonien: Alting Står Stilla: www.youtube.com/watch

Kolonien: Lämnar Staden: www.youtube.com/watch

Kolonien: Sammanhang (LIVE): www.youtube.com/watch

Se også: www.kolonien.nu

WORKSHOP:

Eleverne medbringer egne instrumenter eller låner af skolen. Kolonien inddeler eleverne efter instrumentgrupper og øver 1-2 to af deres sange med dem. Efter en pause, spiller Kolonien koncert for hele skolen, og eleverne fra workshoppen kommer på scenen til sidst og spiller de sidste to sange sammen med bandet. Det plejer at være en kæmpe succes!