10.05.2019 kl. 12:22

Til minde om Knud Rygård

Lektor Knud Rygård er død efter kort tids alvorlig sygdom. Han blev 71 år.

Knud har været ansat på ÅSG siden 1991.

Knud var et meget vidende menneske. Han var ekstremt velbevandret i sine fag, engelsk, religion og oldtidskundskab. Han har været i kontakt med rigtig mange elever gennem sin lærergerning. Elever som uden tvivl vil huske ham for hans enorme viden, hans nysgerrighed og hans stille lune. Med til den enorme viden, Knud besad, hørte også at være lidt distræt. Netop kombinationen af hans store viden, hans milde væsen og hans ind i mellem lidt distræte adfærd gjorde, at han var et fast indslag i 3g’ernes revyer. Et af mange udtryk for, at han var en meget afholdt lærer.

Knud var et meget privat menneske, og samtidig et meget socialt menneske. Han har gennem årene lagt et stort stykke arbejde i ÅSGs Venneforening, og han har deltaget i alle sociale arrangementer med kollegerne – senest drak han fredagsøl med os dagen før påskeferien.

Vi vil savne Knud. Og vi vil mindes ham for hans viden, hans lune bemærkninger og for alt det han har gjort for os og for ÅSG, for alt det han har lært os, om sine fag og om livet.

Æret være Knud Rygårds minde.