Orientering om ÅSG

Oplev ÅSG på denne side: se videoer med vores elever, klik dig videre til vores studieretningshæfte eller book et møde med lærere og elever eller rektor.

Hvis du vil skrive eller ringe til os, så se vores kontaktinfo her.

Nanna

Hvis ÅSG var et dyr

Luca

Stemningen

Sebastian

Alexandra

Kalle

Carla

Faciliteterne

BOOK ET MØDE MED LÆRERE OG ELEVER

Her kan du booke tid til en snak med lærere og elever fra ÅSG. Det kan være, du har spørgsmål til, hvordan det er at gå på skolen, hvor mange lektier, man får for – eller måske du bare gerne vil møde nogle af os, der kommer på skolen til daglig.

BOOK ET MØDE MED REKTOR

Her kan du booke en tid til snak med skolens rektor, Dorte. Vil du vide noget om overgangen fra folkeskolen til gymnasiet, forskellen på STX og andre ungdomsuddannelser – eller bare gerne have en livechat med rektor – så er det her, du kan booke en tid.

STUDIERETNINGSHÆFTE

Via linket nedenfor får du adgang til dette års studieretningshæfte. Her er der uddybende beskrivelser af de forskellige studieretninger, og der står også en hel masse om livet på skolen – også efter skoletid.

Book nu!