Dimission på ÅSG (2022)

Program for afslutningsugen 2022

Onsdag den 22. juni

Tapas og vin i Trapperummet for hele personalet fra kl. 19-21. Alle er yderst velkomne, og 3g-lærere forventes at komme. Fra ca. kl. 20 lukkes dørene op til årets Studentersold (som i øvrigt er for alle elever, men med studenterne som stjernerne). Klokken 21 lukkes Trapperummet ned; til gengæld åbnes for lærerværelset.

Benyt aftenen til at ønske tillykke og held og lykke til studenterne - der er mulighed for evt. at få lidt ro til at snakke med dem på lærerværelset, hvortil kun studenter og personale har adgang. Der er ikke krav om, at alle 3g-lærere bliver til midnat.

Fredag den 24. juni

- er der dimission. Den (for i år er der kun én!) begynder kl. 10 og tager et par timer. Umiddelbart efter dimissionen er der bobler og kransekage til studenter, pårørende og personale i kantinen. Desuden er jubilarer indbudt til en sammenkomst i lokale 205. Samtidig er der fotografering af afgangsklasserne i forhallen, så vær lige opmærksomme på, hvornår "jeres" klasser fotograferes, så I kan komme med.

Efter dimissionen er der sædvanligvis afskedsreception for fastansatte lærere. Men i år er der ingen at tage afsked med. Når alle studenter og pårørende har forladt ÅSG, sikkert ca kl. 13, vil der være smørrebrød og en lille overraskelse til alle, inden vi henad ca. kl. 15 vil overgå til sommerfest, aka ÅSGkilde festival.

Bemærk:

- vi siger pænt farvel til årsvikarerne i begyndelsen af ÅSGkilde festival

- pensionisterne (dvs. de tidligere ansatte) inviteres til smørrebrødet og overraskelsen efter dimissionen.