Hvordan får jeg mere at vide?

Kom til åbent hus (orienteringsaften)
Her kan du kigge indenfor, før du starter på skolen. Du har mulighed for at møde lærer og nuværende elever, og høre dem fortælle om fagene, studieretninger og livet på ÅSG. Tidspunktet annonceres her på hjemmesiden.

source source url Næste orienteringsaften er tirsdag den 23. januar 2018.

here Kig forbi
Kom forbi skolen, når det passer dig. Få en fornemmelse af livet på skolen på en helt almindelig hverdag. Stil gerne dine spørgsmål til de lærere og elever, du møder.

source site go to site Ring
Ring og snak med skolens lærere eller uddannelsesledere, hvis du har specifikke spørgsmål om studieretninger og fag. Eller ring til os, hvis du bare har brug for at høre lidt mere om skolen.

Overflytning
Ønsker du overflytning til Århus Statsgymnasium fra en anden ungdomsuddannelse, kan du klikke her og læse mere.

follow site Fordelingsregler foråret 2018
Ønsker du at læse om fordelingsreglerne til stx gældende for foråret 2018, så klik her.

follow site

Image Image Image

Få en fornemmelse af livet på skolen på en helt almindelig hverdag