Drengeholdet slog Langkjær i semifinalen

ÅSG´s drenge vandt den indledende pulje med uafgjort mod Silkeborg, 3-2 sejr over Katten, 3-1 sejr over Risskov og 1-0 sejr over Munkensdam fra Kolding.
Her skal ÅSG moralen mod Katten i særlig grad fremhæves. Vi var bagud 2-1 med 1. minut tilbage af kampen. Men først fik Malthe (3d) scoret på en tilfældig friløber, og dybt inde i overtiden scorede Jeppe (3u) efter et forlænget indkast. Træner Niels Svendsen udtaler: ”Det var det vildeste comeback i min trænerkarriere, og det viser, at når man går på ÅSG, så har man en helt særlig moral - man giver aldrig op”.
Kampen mod Risskov skal også fremhæves. På 12 minutter blev de gennembanket med 3-0. Vi spillede suverænt godt med bl.a. et super frisparksmål af Malthe, hovedstød fra Jeppe og straffespark fra Malthe. Det var klart vores bedste kamp med meget hurtigt kombinationsspil.

Semifinalen mod Langkjær vandt ÅSG efter straffesparkskonkurrence. Langkjær have ca. 100 tilskuere på lægterne, så der var maksimalt pres på ÅSG´s drenge.  Målmand Gisla nappede to straffespark, mens Henrik, Brøgger, Mohamed Achmed og Jonas scorede for ÅSG.
Finalen mod Marselisborg blev desværre tabt 2-0. Der var desværre mandefald, så vi kunne kun akkurat stille med 11 meget trætte spillere, og det var for svært mod den velsmurte fodboldmaskine fra Marselisborg.
Trænerne Niels Hareide og Jon Dahl Nutkins er meget forventningsfulde ift. næste år.